Sun Sims Home Search FAQ Log in  
Reply to topic The Sims 2 Seasons
Goto page Previous  1, 2
kelly
Ruler of The Sim Republic
Joined: 10 Sep 2004
Posts: 480
Post Posted: Fri Mar 02, 2007 9:19 am
Reply with quote
I figured out my problem w/ the Seasons ep... whenever i make a new family/new house.. i cannot get the snow and rain and all to fall....

BUT .. if I use a family that is already there, like my old sim who was already there whenever I installed the ep, everything is fine..

I have NEVER had trouble w/ eps.. I guess I jinxed myself by saying that a while back.. sad Guess I'll wait for a patch before I create a new sim:(

_________________
http://www.thesimrepublic.net
Peake1981
SimsHost Champion
Joined: 21 Dec 2006
Posts: 198
Location: Zollernia, Neu Rheinland
Post Posted: Sun Mar 04, 2007 7:57 pm
Reply with quote

My sims having a snowball fight.

_________________
Ich bin ein Preusse, will ein Preusse sein.
Greg
Anja's Sock Puppet
Joined: 30 Aug 2004
Posts: 6672
Location: Happy Valley
Post Posted: Sun Mar 04, 2007 11:02 pm
Reply with quote
Neat! Snow! I remember snow!

_________________
Greg
Webmonster
Moon Sims ~ SimsHost ~ Ultimate Sims List
miros1
Lone Surviving Sims 1 Holdout
Joined: 05 Sep 2004
Posts: 5348
Location: NY State
Post Posted: Mon Mar 05, 2007 4:48 am
Reply with quote
What happens if you take a family with functional weather and move them to another lot?

(If you try this, back up your 'hood first!)

_________________
Rose/Miros
Webmistress, the Wooden Simolean
http://www.woodensimolean.simshost.com
The Wooden Simolean is a SimsHost subscriber supported site
Ghostman
SimsHost Champion
Joined: 03 Jul 2006
Posts: 417
Location: Venezuela
Post Posted: Mon Mar 19, 2007 11:29 am
Reply with quote
I got it a few days ago! I never enjoyed an expansion this much. The only problem I got was that when going to the crypt with friends the lot stayed loading forever.

_________________
David D.
miros1
Lone Surviving Sims 1 Holdout
Joined: 05 Sep 2004
Posts: 5348
Location: NY State
Post Posted: Mon Mar 19, 2007 6:26 pm
Reply with quote
The Crypt is a known resource hog. Try editing the lot from Lots mode and remove some of the spot lights or other animated objects.

_________________
Rose/Miros
Webmistress, the Wooden Simolean
http://www.woodensimolean.simshost.com
The Wooden Simolean is a SimsHost subscriber supported site
Ghostman
SimsHost Champion
Joined: 03 Jul 2006
Posts: 417
Location: Venezuela
Post Posted: Wed Mar 21, 2007 2:35 pm
Reply with quote
Thank you, I'll try that.

_________________
David D.
The Sims 2 Seasons
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 2 of 2  

  
  
 Reply to topic  
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © The Hullabaloo